“pure verbinding tussen paard en mens”

Voor een gezond en blij paard is het belangrijk dat alle puzzelstukken rondom het paard kloppen. Hieronder valt regelmatig bekappen, jaarlijks een tandartsbehandeling, een passend zadel en een passend hoofdstel. Maar ook een regelmatige ‘apk’ in de vorm van bijvoorbeeld een osteopaat, cranio sacraal behandeling, massage, acupunctuur, guasha, etc.

Wat soms vergeten wordt is dat je zelf ook een grote invloed hebt.
Begrijp jij het gedrag van je paard? En nog belangrijker, weet je hoe je hiermee om kunt gaan?
Ben je als ruiter de beste versie die je kunt zijn? En kun je met jouw rijkunst jouw paard positief beïnvloeden?

Samen met jouw paard zijn in pure verbinding en harmonie is een geweldig gevoel voor paard en mens. Maar dat betekent niet dat het altijd zo voelt. Centered Riding® en Natural Horsemanship zijn voor mij van grote invloed geweest. Met de principes van Centered Riding en Natural Horsemanship kun je pure communicatie en verbinding met jouw paard ervaren. Heb je een vraag of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Hiervoor kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Paardrijlessen

Leer anders paardrijden met lichaamsbewustzijn, centreren en visualiseren.

Wat rijlessen van Lis je opleveren: 
● heldere communicatie met je paard
● je leert niet alleen hoe maar ook waarom
● handvatten zodat je zelfstandig aan de slag kunt
● blessures en blokkades worden voorkomen
● meer ontspanning, bewegingsvrijheid en  natuurlijke balans
● soepelheid, stabiliteit en duidelijkere hulpen
● comfort en meer rijplezier

Centered Riding is ontwikkeld door Sally Swift en is gebaseerd op kennis van de anatomie van mens en paard, balans, beweging en op het begrijpen hoe de geest het lichaam beïnvloedt. En hoe beide het paard beïnvloeden. Het maakt gebruik van centrerings- en aardingstechnieken uit de oosterse krijgskunsten, samen met lichaamsbewustzijn, visualisaties en sportpsychologie. Lis is een gediplomeerd level 1 Centered Riding® instructeur.
Een rijles duurt circa driekwartier.

Jouw investering:
Een paardrijles kost €35,- (incl. 9% btw).

De bijkomende reiskosten zijn 24 cent per gereden kilometer. Paardrijlessen worden gegeven in de omgeving van Den Haag, Zuid-Holland, NL (tot circa een half uur reistijd). Paardrijlessen in de rest van Nederland kunnen gegeven worden wanneer afspraken gecombineerd kunnen worden op een route. Dan maak je altijd gebruik van gereduceerd reiskosten tarief. Dit wordt per situatie bekeken.

Grondwerklessen

Leer anders met je paard omgaan en trainen door het begrijpen van de signalen van jouw paard.

Wat grondwerklessen van Lis je opleveren: 
● heldere communicatie met je paard
● je leert niet alleen hoe maar ook waarom
● handvatten zodat je zelfstandig aan de slag kunt
● kom in je eigen kracht te staan
● meer ontspanning, bewegingsvrijheid en  natuurlijke balans
● soepelheid, stabiliteit en duidelijkere hulpen
● meer plezier

Binnen Natural Horsemanship zijn verschillende stromingen. Elk paard en ieder mens is anders wat maakt dat een bepaalde manier nooit iedere combinatie past. Lis heeft jarenlange ervaring met verschillende Natural Horsemanship methodieken en daarnaast veel gevoel voor het gedrag en de signalen van paard en mens. Grondwerklessen zijn daardoor altijd passend bij jou en je paard.
Een grondwerkles duurt circa driekwartier.

Jouw investering:
Een grondwerkles kost €35,- (incl. 9% btw).

De bijkomende reiskosten zijn 24 cent per gereden kilometer. Grondwerklessen worden gegeven in de omgeving van Den Haag, Zuid-Holland, NL (tot circa een half uur reistijd). Grondwerklessen in de rest van Nederland kunnen gegeven worden wanneer afspraken gecombineerd kunnen worden op een route. Dan maak je altijd gebruik van gereduceerd reiskosten tarief. Dit wordt per situatie bekeken.

“Samen met jouw paard zijn in pure verbinding en harmonie is een geweldig gevoel voor paard en mens.” – Lis van Vliet